Over Printmedia

Printmedia
Printmedia is één van grootste leveranciers van inktpatronen, fotopapier en opslagmedia op het internet. Ons doel is om onze klanten zeer lage prijzen aan te bieden van alle grote merken, exclusieve aanbiedingen en snelle leveranties. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is een onderdeel van Advisor Internet Solutions.

Printmedia verkoopt zijn producten hoofdzakelijk in België en Nederland. Voor meer informatie over ons bedrijf en vragen over de producten kunt u onze klantenservice mailen.

Waarom kopen bij Printmedia?
Al onze klanten hebben de voordelen ontdekt van onze lage prijzen, de eenvoudige bestelwijze en de snelle levering aan huis. Er zijn grote prijsverschillen tussen diverse soorten inktpatronen van hetzelfde printermerk. Printmedia streeft er echter naar om steeds de goedkoopste prijs aan te bieden aan zijn klanten.

Kan ik telefonisch contact opnemen met Printmedia?
Helaas kunnen wij u niet te woord staan via de telefoon. Al onze communicatie verloopt via e-mail. Wij kozen deze manier om de kosten zo laag mogelijk te houden waardoor wij u zeer goedkoop onze producten kunnen aanbieden.

Printmedia
Een dochteronderneming van Akrobel bvba
Liersesteenweg 161 A
2220 Heist op den Berg
E-mail klantenservice : Klantenservice

BTW 0807 010 306

Website : www.advisornet.be