Koopvoorwaarden

Prijzen
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling
Alle bestellingen worden u tegen "voorafbetaling" geleverd. Bestellingen kunnen ook na afspraak bij ons worden afgehaald zonder voorafbetaling en administratie/verzendkosten.

Levering en leveringskosten
Alle orders worden binnen Belgie franco geleverd. Er komen uitsluitend administratiekosten ter grootte van € 4,95 bij. Bij leveringen tot 2 kg wordt het artikel als briefpost geleverd. Orders van meer dan 2 kg en grote pakketen worden geleverd als pakketpost.

Printmedia behoudt zich het recht voor de order te accepteren, te annuleren, of aan te passen om wat voor een reden dan ook. Een besluit voor het niet uitvoeren van een order kan onder andere gebaseerd zijn op kredietredenen, het niet beschikbaar zijn van een product of fouten in de prijs of de productbeschrijving van het product dat u terugvindt op deze website.

Afhalingen
Elke particulier kan de goederen komen afhalen in onze vestiging. De koper kan echter ook de opdracht geven de goederen in zijn of haar naam te komen afhalen in onze vestiging.

Levertijd
Uw goederen worden binnen 2 dagen na dat wij uw betaling ontvangen hebben verstuurd.

Restnotering
Als een artikel tijdelijk niet verkrijgbaar is, wordt de gehele order genoteerd als restnotering totdat deze in zijn geheel kan worden geleverd.

Garantie
Printmedia garandeert dat de producten op de beoogde wijze functioneren en dat deze uw printer niet beschadigen. Als het product niet op de beoogde wijze functioneert, garandeert Printmedia vervanging door een nieuw product volgens onze reclamatie voorwaarden. De garantie op uw printer wordt niet beïnvloed wanneer u een compatibel of origineel patroon gebruikt.

Retourrecht
U heeft onbeperkt het recht om binnen 14 dagen na onze leveringsdatum voor eigen kosten het artikel te retourneren. Het artikel mag niet gebruikt zijn en moet in de ongeopende originele verpakking zitten. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als u eerst contact met onze klantenservice heeft gehad. Geef uw klant- en factuurnummer en de reden van retourneren aan in uw e-mail. Wacht verdere instructies van onze klantenservice per mail af.

Reclamaties
Wij garanderen dat onze producten feilloos werken. Als het bestelde product defect of onjuist geleverd is, zullen we de fout herstellen. U dient hiervoor per mail contact op te nemen met onze klantenservice voor een aanvaarding van de reclamatie. Reclamaties moeten zo snel mogelijk plaatsvinden na de leveringsdatum. Geef uw klant- en factuurnummer en de reden van retourneren aan in uw mail. Wacht verdere retourinstructies van onze klantenservice per mail af.

Uitvoering van uw bestelling
Uw bestelling zullen we met de nodige zorg uitvoeren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten.

Annulaties - terugname van goederen - verzaakrecht
Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 7 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 7 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen. Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.

Bescherming van uw gegevens
Wij geven uw gegevens niet door aan derden. Cookies worden gebruikt om de inhoud van uw shoppingcart bij te houden.

Door het opgeven van uw email-adres in onze database accepteert de klant zijn opname in ons nieuwsbrief-systeem. Printmedia behoudt zich het recht om regelmatig emails met promoties of nieuws naar de klant te sturen. U kan zich altijd afmelden voor deze nieuwsbrief door op de "afmelden" link te klikken.